Gastronomiske Profil
Som læringssted, er elevinddragelse primus motor i hele vores fundament. Det betyder blandt andet, at vi laver mad fra hele verden således at vores elever får et bredt kendskab til mad, smage og kulturer gennem mad. Denne oplevelse vil vi også gerne videregive til vores gæster.
Vores filosofi er velsmagende retter lavet fra bunden med en grøn tilgang og med fokus på økologi og madspild. Vi har vores egen køkkenhave og indkøber primært danske råvarer efter årstiderne.
Vi er endvidere REFOOD certificeret. Dette er en frivillig ordning for virksomheder, som gør en indsats for madspild og genanvendelse.
Som gæst har du en unik mulighed for at opleve vores elevers hverdag. Det kommer sig ikke kun til udtryk i maden og i restauranten, men også når du bevæger dig rundt i huset. Dit besøg er vigtigt for os – og vi værdsætter at du er med til at bidrage til de unges vej i livet.
Smiley-ordningen
Fødevarestyrelsens smiley-ordning skaber mere gennemsigtighed i forhold til fødevaresikkerheden. Vi er stolte af, at være belønnet med en glad smiley uden anmærkninger.