Send os en email: tune@kursuscenter.dk

telefon-ikon  Ring til os: 43 41 03 70​

Vores køkken

​Gastronomiske Profil

​Som læringssted, er elevinddragelse primus motor i hele vores fundament. Det betyder blandt andet, at vi laver mad fra hele verden således at vores elever får et bredt kendskab til mad, smage og kulturer gennem mad. Denne oplevelse vil vi også gerne videregive til vores gæster.

Vores filosofi er velsmagende retter lavet fra bunden med en grøn tilgang og med fokus på økologi og madspild. Vi har vores egen køkkenhave og indkøber primært danske råvarer efter årstiderne.

Vi er endvidere REFOOD certificeret. Dette er en frivillig ordning for virksomheder, som gør en indsats for madspild og genanvendelse.

Som gæst har du en unik mulighed for at opleve vores elevers hverdag. Det kommer sig ikke kun til udtryk i maden og i restauranten, men også når du bevæger dig rundt i huset. Dit besøg er vigtigt for os – og vi værdsætter at du er med til at bidrage til de unges vej i livet.

Smiley-ordningen

Fødevarestyrelsens smiley-ordning skaber mere gennemsigtighed i forhold til fødevaresikkerheden. Vi er stolte af, at være belønnet med en glad smiley uden anmærkninger.

Der er en række kontrolområder, som kontrolleres. Ikke alt kontrolleres hver gang. Den tilsynsførende vurder​​​er hver gang, hvad der er vigtigt at have fokus på – enten fordi det er længe siden, eller fordi der er forhold i virksomheden, som antyder et behov.

Klik på smiley ikonet for at læse vores kontrolrapport.​​

REFOOD mærket

Tune Kursuscenter er REFOOD certificeret. Det er en ordning for virksomheder som gør en indsats mod madspild. I den forbindelse har vi lavet en række tiltag for at sænke madspildet. På den måde er vores kursister, indirekte, også med til at sænke madspildet som årligt koster danskerne mere end 11 milliarder kroner.​​

Kvalitetsstempler​

​Firma

Tune Kursuscenter

CVR: 39816334

Adresse

Grevevej 20

2670 Greve​

Kontakt

Smiley