Send os en email: tune@kursuscenter.dk

telefon-ikon  Ring til os: 43 41 03 70​

Møder & Konferencer

Vi er også en skole

Tune Kursuscenter er en del af FGU-Skolen Øst. De unger der går på FGU-Skolen Øst er i gang med at finde deres vej gennem uddannelse, job og liv. Med dit besøg her på Tune Kursuscenter er du med til at støtte vores elever og bekræfte dem i, at deres arbejde har værdi. Tak for det!

Tune Kursuscenter er et moderne og tidssvarende kursuscenter beliggende i unikke og historiske omgivelser, tæt på motorvejen og blot 25 km fra København og 12 km fra Roskilde. Sammen med den smukke landlige natur, der omgiver Tune Kursuscenter, gør det os til det oplagte valg, hvis man ønsker en hyggelig og afslappet atmosfære men samtidigt at være tæt på de større byer.

Kursuscentret har 4 konferencelokaler og 5 grupperum, med plads op til 105 deltagere. Vores konferencelokaler er udstyret med lofthængt projektor, lydanlæg, whiteboard og flipover.

I hele huset og på alle værelser har vi gratis trådløst internet. Herudover har vi en gæstecomputer, printer og kopimaskine til rådighed.​

Vores mødepakker

​Vi tilbyder alt lige fra dagsmøder til konferencer over flere døgn. Læs mere om vores mest almindelige mødepakker ved at vælge i menuen. Her kan man se hvad vores pakker indeholder samt priser. 

Vi kan til enhver tid justere en mødepakke der passer til lige præcis jeres arrangement. Kontakt os via mødeformularen eller ring til os for at høre nærmere. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Tune Kursuscenter.

Gratis Parkering

Tune Kursuscenter har gode parkeringsforhold, hvor vi tilbyder gratis og ubegrænset parkering til alle gæster.

Lyse værelser

Tune Kursuscenter har 71 værelser, heraf 17 dobbeltværelser. Alle værelser er indrettet med eget bad, toilet samt TV og WiFi.

Vi har to værelser som er allergivenlige og indrettet uden gulvtæpper og med allergivenlige puder og dyner.

 

Alle værelser er røgfrie, dette gælder også e-cigaretter og lign. Husdyr er ikke tilladt.

Der kan checkes ind på værelser fra kl. 14.00 på ankomstdagen og der skal checkes ud senest kl. 9.00 på afrejsedagen.

​Firma

Tune Kursuscenter

CVR: 39816334

Adresse

Grevevej 20

2670 Greve​

Kontakt

Smiley