Send os en email: tune@kursuscenter.dk

telefon-ikon  Ring til os: 43 41 03 70​

Oplev Området

På kursuscentret

Efter en lang dag med læring og god mad, er der brug for at kunne slappe af og restituere sig. Dette gøres ikke bedre end i vores hyggelige opholdsstue Kostalden med selvbetjeningsbar. 

I et tilstødende lokale er der mulighed for at få et spil dart, bordtennis eller billard. Der er også mulighed for at sætte sig ud på vores store terrasse og nyde et godt glas vin og måske et spil petanque. Ønsker I musik, er der mulighed for at tilslutte egen telefon til vores lydanlæg.

Omgivelserne

Ud over vores store terrasse ved Kostalden har vi også en hyggelig gård med cafeborde. Gårdhaven bliver ofte også brugt af kursisterne som grupperum under åben himmel.

I parken er der en gangsti som er oplagt til "walk & talk" eller hvis man blot har brug for at trække sig lidt tilbage og strække ben uden at forlade området helt.

Ligeledes i parken finder man Greve Disc Golf - en 18 huller discgolfbane. Herudover ligger Danmarks eneste Discgolf Proshop; Disc Connection i vores bygning.

De smukke landlige omgivelser omkring Tune Kursuscenter indbyder også til både gå-, løbe- og cykelture. 

Seværdigheder, natur og aktiviteter i omegnen

Tune Kursuscenter ligger i Greve, lige ved grænsen til Tune. Der er 12 km. til den gamle historiske købstad Roskilde og kun 25 km til København med hovedstadens mange kulturelle muligheder.

​Selve Greve og Køge Bugt området byder også på mange fritidsaktiviteter. Blot 5 km fra kursuscenteret ligger vandet, hvor 8 kilometer hvid sandstrand og et livligt havnemiljø forener land, vand og by. 

Ud mod vandet ligger også Mosede Fort, som blev opført under 1. verdenskrig. Her kan man besøge udstillingen "På kanten af krig - Neutralitet mellem krig og velfærd".

En af vores nærmeste naboer, blot 4 km væk, er Hedeland Naturpark. Her er der masser af spændende og afvekslende naturoplevelser i vente. I det 15 km2 naturskønne område er der 100 km stier til cyklister, gående, ryttere og motionister. Stierne løber forbi både vinterasser, en friluftsfitnessbane og Hedeland Amfiteater, hvor man hver sommer kan opleve opera under åben himmel. Hedeland rummer også en veterantogbane, flere ridecentre, en svævebane, en ski- og kælkebakke med snekanon, motocrossbane, gokartbane, golfbane og fiskesøer.

Karlstrup Kalkgrav ligger 8 km væk fra kursuscenteret og er et populært udflugtsmål. Kalkgraven blev dannet i Kridttiden for flere millioner år siden, og i midten ligger en seks hektar stor sø med det klareste og smukkeste azurblå vand som nydes af badegæster, dykkere og isdykkere. Med et fiskekort er der desuden mulighed for at fiske.​

Golfbaner

Tune Kursuscenter er nærmest omgivet af Golfbaner:​

​Firma

Tune Kursuscenter

CVR: 39816334

Adresse

Grevevej 20

2670 Greve​

Kontakt

Smiley