Tune Kursuscenter byder på forplejning af høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på variation, sæsonens friske råvarer og lægger en ære i at servere måltider med et internationalt snit uden at gå på kompromis med vores stolte nordiske traditioner. Der lægges stor vægt på økologi og balance i vores menuer, lige fra morgenmaden hen over formiddagspause til frokostbuffeten og aftenens menu.
Målet for vores køkken er at servere sund og spændende mad, som har udgangspunkt i gode danske råvarer, hvoraf enkelte er egenproduktion. Er der behov for specialkost som f.eks. diabetes, vegetar eller allergitilpasset kost kan det bestilles. Alle måltider serveres i en hjemlig og afslappet atmosfære i vores lyse og hyggelige restaurant.
På vores marker går der blandt andet Hereford køer og tyrekalve. Når kalvene er klar bliver de slagtet og kødet bliver brugt til egenproduktion i køkkenet. Det betyder, at vores kursister også kan blive præsenteret for kød fra egne dyr.
Elite-smiley
Fødevarestyrelsens smiley-ordning skaber mere gennemsigtighed i forhold til fødevaresikkerheden. Vi er stolte af, at være belønnet med en elite-smiley, som man får når man har haft mindst fire storsmilende smiley’er i træk og ikke haft nogen anmærkninger de seneste 12 måneder. Klik på elite-smiley'en for at læse vores kontrolrapport.