Send os en email: tune@kursuscenter.dk

telefon-ikon  Ring til os: 43 41 03 70​

Selskaber

På Tune Kursuscenter tilbyder vi også selskaber. Hvad enten det er en rund fødselsdag, konfirmation, bryllup eller firmafest, har vi de perfekte rammer til at gøre festen til en succes.

Vi har lokaler der kan rumme fra 40 til 200 gæster, det største med panoramaudsigt ud over vores fantastiske park.

Havestuen, som vores store lokale bliver kaldt, har desuden en dejlig terrasse, der er perfekt til velkomst og kaffe, når vejret viser sig fra sin gavmilde side.

I Havestuen står et velholdt og stemt Hornung & Møller flygel, som kan benyttes efter aftale.

På udvalgte dage er det desuden muligt at afholde selskab i vores restaurant med mulighed for at få serveret kaffen i vores hyggelige lokale Kostalden, der har både billard og dart samt udgang til en dejlig terrasse.

Af praktiske årsager har vi et minimumantal på 40 kuverter til vores selskaber.

​Det er ikke muligt at leje vores lokaler uden forplejning og vi har desværre ikke mulighed for at levere mad ud af huset. Vi tilbyder alt fra 3 og 4 retters menuer til buffeter.

Ønsker I et bestemt tema til jeres fest, er vi fulde af gode ideer og inspiration.

Vi lægger stor vægt på variation, sæsonens friske råvarer og i at servere måltider med et internationalt snit, uden at gå på kompromis med vore stolte nordiske traditioner.

Vores menuer planlægges således, at der er balance i både farver og smag og tekstur. I forbindelse med selskaber er der mulighed for at leje værelser til overnatning.

Hvert arrangement planlægges individuelt og vi har derfor ikke faste menuer at vælge imellem. Vores menu eksempler giver dog et indtryk af hvilken stil vi kan tilbyde.​​

Kontakt os på telefon 43 41 03 70 eller mail tune@kursuscenter.dk og hør nærmere om priser og mulighederne for lige præcis jeres fest. 

​Firma

Tune Kursuscenter

CVR: 39816334

Adresse

Grevevej 20

2670 Greve​

Kontakt

Smiley