Send os en email: tune@kursuscenter.dk

telefon-ikon  Ring til os: 43 41 03 70​

Velkommen til Tune Kursuscenter

Vi er også en skole

Tune Kursuscenter er en del af FGU-Skolen Øst. De unger der går på FGU-Skolen Øst er i gang med at finde deres vej gennem uddannelse, job og liv. Med dit besøg her på Tune Kursuscenter er du med til at støtte vores elever og bekræfte dem i, at deres arbejde har værdi. Tak for det!

Tune kursuscenter er et moderne kursuscenter, der har bevaret sin historiske charme og atmosfære i de mere end 100 år gamle bygninger. Dertil har kursuscentret en attraktiv beliggenhed i skønne, landlige omgivelser kun 25 km fra København og 12 km fra Roskilde.

På Tune Kursuscenter møder kursusarrangører og -deltagere en unik arbejdsatmosfære, der er seriøs og uformel på samme tid. De historiske bygninger rummer velegnede konferencelokaler, grupperum og ikke mindst masser af charme. Tune Kursuscenter bliver løbende udbygget og moderniseret og lever fuldt ud op til tidens krav til et moderne kursuscenter. Alle lokaler er indrettet med moderne AV udstyr og overalt i huset tilbydes der gratis WiFi.

Desuden har Tune Kursuscenter 71 værelser heraf 17 dobbeltværelser, alle med eget bad, toilet og TV.​

Nærvær, hygge og god mad

Gastronomisk set har vi også masser at byde på. Vores moderne og innovative køkken tilbereder spændende og smagfulde retter, der bliver serveret i vores lyse og indbydende restaurant.

Aftenkaffen nydes i den gamle kostald, der er ombygget til et hyggeligt samlingspunkt med både billard og dart samt selvbetjent bar og en dejlig terrasse. Desuden findes en hyggelig gårdhave, der om sommeren fungerer som et grupperum under åben himmel. I parken finder man Greve Disc Golf - en 18 huller discgolfbane. Herudover ligger Danmarks eneste Discgolf Proshop; Disc Connection i vores bygning.
​​

De smukke udendørs arealer indbyder til gå- og løbeture, og blot én kilometer fra kursuscentret ligger Hedeland, med mulighed for friluftsaktiviteter som bla. golf, ridning og skibakke. Er I interesseret i teambuilding har vi også mulighed for at tilrettelægge dette.

​Firma

Tune Kursuscenter

CVR: 39816334

Adresse

Grevevej 20

2670 Greve​

Kontakt

Smiley