Send os en email: tune@kursuscenter.dk

telefon-ikon  Ring til os: 43 41 03 70​

Overnatning

På Tune Kursuscenter har vi 71 værelser, som primært bliver brugt til vores overnattende kursister i forbindelse med møder og konferencer. Vi har dog også begrænset mulighed for at tilbyde overnatning til individuelle gæster.

Ønskes der overnatning på Tune Kursuscenter skal det reserveres på forhånd på mail til tune@kursuscenter.dk eller telefon 43 41 03 70, mandag til fredag kl. 09.00 – 15.00.

Tune Kursuscenter byder jer velkommen til overnatning på enkelt- eller dobbeltværelser med bad og toilet. Der er sengelinned og håndklæder på værelset, og i vores køkken er der mulighed for selv at lave medbragt mad eller en kop kaffe/te. Vi har gratis trådløst netværk. I parken er der mange hyggelige siddepladser, og der er en gangsti på området. Tune Kursuscenter ligger i landlige omgivelser mellem Tune og Greve Landsby. Der er 10 km til Roskilde og kun 30 km til København. Bemærk venligst at husdyr er ikke tilladt.​

Der er gode parkeringsforhold og busstoppested udenfor døren (Bus 600S til Roskilde eller Greve/Hundige).

Når I bor på Tune Kursuscenter, er I tæt på mange seværdigheder. I Roskilde er Vikingeskibsmuseet og Domkirken et besøg værd eller prøv at gå en tur igennem byens hyggelige gader.

Ved Vigen Strandpark kan man bade og sejle i kajak m.v. eller oplev den danske fortid på Sagnlandet Lejre og Ledreborg Slot og park.

Hedeland er et stort natur- og fritidsområde med et særpræget og spændende landskab og ligger kun 4 km fra Tune Kursuscenter.

Køge Bugt Strandpark er et 7 km strandområde med masser af sand og rent badevand og ligger kun 10 km herfra. Her er 4 lystbådehavne og midt i strandparken ved Ishøj Strand ligger ARKEN, et af Danmarks mest spændende museer for moderne kunst.

Til Tivoli og Zoologisk Have i København er der blot ½ times kørsel i bil og gode offentlige transportmuligheder.​

Spiller man golf er der 6 forskellige golfbaner i området:

Greve Golf

Golfklubben Hedeland

Ishøj Golf Center

Roskilde Golf Klub

Copenhagen Golf Center

Golf Club Harekær


​Og så har vi vores helt egen 18 hullers Discgolfbane i parken.

Priser 2024

Enkeltværelse​, fra

kr. 480,00

Dobbeltværelse til 2 personer, fra

kr.  660,00

Opredning til barn på dobbeltværelse (maks 1)

kr.  150,00

​Firma

Tune Kursuscenter

CVR: 39816334

Adresse

Grevevej 20

2670 Greve​

Kontakt

Smiley